Τι είναι το CCNA

Πληροφορίες για το CCNA

Τα δίκτυα πληροφορικής εξαπλώνονται όλο και πιο πολύ στον κόσμο και το εξειδικευμένο προσωπικό που τα διαχειρίζεται είναι απαραίτητο. Γίνε κι εσύ ένας επιτυχημένος μηχανικός δικτύων και κάνε καριέρα σε έναν ανερχόμενο τομέα που προσφέρει μεγάλες οικονομικές απολαβές.

Η επαγγελματική πιστοποίηση Μηχανικών Δικτύων Cisco CCNA αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια πετυχημένη καριέρα και εξασφαλίζει αυτόματη αναγνώριση των προσόντων σας σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και έχουν την δυνατότητα να εργαστούν παντού σε όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση μετά από εξετάσεις μετά το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, σε ειδικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο (Pearson VUE Authorized Testing Centers).

Η εξέταση Cisco Certified Network Associate CCNA v.1 (κωδικός 200-301) είναι μια εξέταση διάρκειας 120 λεπτών, όπου οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε 50–60 ερωτήσεις που σχετίζονται με την πιστοποίηση CCNA . Η εξέταση αυτή δοκιμάζει την γνώση των υποψηφίων σχετικά με τις θεματικές ενότητες Network fundamentals, Network Access , IP Connectivity , IP Services, Security Fundamentals, Automation and Programmability.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι άμεσα και οι μαθητές τα παίρνουν στα χέρια τους μετά το πέρας της εξέτασης. Όσοι επιτύχουν, αποκτούν την αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση CCNA.

vas_conneΤι είναι το CCNA