Σχολή

Connectivity IT Studies: Αναγνωρισμένο Κ.Δ.Β.Μ.

H σχολή Connectivity IT Studies είναι ένα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος και προσφέρει εκπαίδευση σε ενήλικες πάνω στο αντικείμενο των δικτύων υπολογιστών και τους προετοιμάζει γιια εξετάσεις σημαντικών επαγγελματικών πτυχίων.

Πιστοποιημένη Ακαδημία Cisco

Η σχολή είναι μια πιστοποιημένη Ακαδημία CISCO η οποία προσφέρει μαθήματα για την απόκτηση του πτυχίου CISCO CCNA Routing & Switching. Οι καθηγητές της Connectivity είναι όλοι επαγγελματίες μηχανικοί δικτύων με πολύχρονη εμπειρία και πιστοποιημένοι από την CISCO Networking Academy για να διδάσκουν και να προετοιμάσουν τους μαθητές για τις εξετάσεις για το CCNA και την απόκτηση του πτυχίου.

Τα μαθήματα για το Cisco CCNA στην Connectivity IT Studies περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική στην πλατφόρμα NetAcad της Cisco, στην εφαρμογή VIRL της CISCO και στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας με μηχανήματα Cisco τελευταίας γενιάς. Οι τάξεις είναι ολιγομελείς, μέχρι 8 ατόμων και για αυτό οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η Connectivity IT Studies διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με σύγχρονο δικτυακό εξοπλισμό Cisco, καθώς το αντικείμενο των διδασκόμενων προγραμμάτων απαιτεί συνεχή πρακτική εξάσκηση. Οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε πραγματικό εξοπλισμό και εργαστήρια προσομοίωσης ώστε να εμπεδώσουν πλήρως τη διδακτέα ύλη.

Οι εγγραφές για το Cisco CCNA Routing & Switching ξεκίνησαν και αφορούν ένα περιορισμένο αριθμό μαθητών.

Προετοιμασία για μία επιτυχημένη καριέρα.

Τώρα στην Connectivity αποκτάς τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις στην αγορά εργασίας.

Επικοινωνήστε

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Η εμπειρία μου με τις σπουδές μου στην Connectivity ήταν πραγματικά εκπληκτική. Τα μαθήματα στην ήταν πάρα πολύ εποικοδομητικά και πολύ στοχευμένα. Πέραν της θεωρίας, το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα ήταν τα πολλά εργαστήρια όπου πραγματικά με βοήθησαν να αποκτήσω hands on εμπειρία σε δικτυακό εξοπλισμό Cisco και να έχω τρομερή αυτοπεποίθηση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εκτός του ότι διεύρυνα σε τεράστιο βαθμό τις γνώσεις μου πάνω στα δίκτυα, με βοήθησαν πάρα πολύ να αναπτύξω την κριτική μου σκέψη πάνω στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στην υλοποίηση δικτυακών λύσεων. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από την σχολή ήταν οι καθηγητές οι οποίοι πολύ φιλικοί και τρομερά επικοινωνιακοί καθώς και ο δικτυακός εξοπλισμός των εργαστηριών, όπου ο κάθε μαθητής είχε τις δίκες του συσκευές, αλλά και γενικά ο χώρος και το περιβάλλον της σχολής. Στην τελική έκαναν αυτό που μου υποσχέθηκαν καθώς τώρα είμαι μηχανικός δικτύων και εργάζομαι ως Network Administrator.Keep up the awesome job guys!

  Θοδωρής Ζακόπουλος Network Administrator
 • Τα μαθήματα ήταν πολύ οργανωμένα και ενδιαφέροντα, έμαθα πολλά για τις τεχνολογίες των δικτυών και για την πληροφορική γενικότερα .Με βοήθησαν με το να αναπτύξω τις γνώσεις μου γύρω από τα δίκτυα και να βρω δουλειά που να έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με αυτόν τον τομέα.Μου άρεσε περισσότερο το καλό κλίμα της τάξης, το ότι ο καθένας μας είχε το δικό του εξοπλισμό και ο τρόπος διδασκαλίας.

  Μιχάλης Κοντός Network Engineer
 • Τα μαθήματα ήταν εξαιρετικά για τον λόγο ότι έγινε σε πολύ βάθος ανάλυση ότι κάναμε. Ο καθηγητής ήταν πολύ έμπειρος μηχανικός και πολύ μεταδοτικός καθηγητής ο οποίος μας βοήθησε να κατανοήσουμε πολύ καλά τον κόσμο των δικτύων.Με τόσο troubleshooting που κάναμε στην σχολή με βοήθησαν να αντιλαμβάνομαι άμεσα από που προέρχεται κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο της δουλειάς μου και να το λύνω αμεσα χωρίς downtime. Μου άρεσε πάρα πολύ ο χώρος μάθησης. Ο τρόπος που γινόταν το μάθημα, χωρίς πίεση, με τα σωστά διαλείμματα και το ποσό ο καθηγητής με πάθος έκανε την δουλειά του και μας το μετέδιδε στο 100%.

  Χρήστος Πάντζη Network Administrator
 • Η σχολή προσφέρει ένα ανετο και φιλικό περιβαλλον.Το προσωπικό σε προετοιμάζει επαρκώς όχι μόνο για την εξέταση, αλλά με best practices που καλύπτουν γνώσεις πέρα από την προκαθορισμένη ύλη προσπαθώντας έτσι να μυήσουν τους φοιτητές τους στην επαγγελματική τους ζωή.Συνοψίζοντας, να προσθέσω πως ο εξοπλισμός του τμήματος είναι σύγχρονος, κάνοντας όλη την διαδικασία πιο εύκολη και ευχάριστη για τον φοιτητή .Προσωπικά , τα μαθήματα τα ξεκίνησα για την επαγγελματική μου εξέλιξη. Μετα το πέρας των μαθημάτων απέκτησα μεγαλύτερη κατανόηση για τον κλάδο των δικτύων ,χάρη στο περιεχόμενο της διδακτέας ύλης αλλά και χάρη στον καθηγητή .Τα μαθήματα διαδραματίστηκαν με πληθώρα βοηθημάτων όπως εκπαιδευτικά βιντεο, δια δραστικούς πίνακες και εργαλεία εξομοίωσης δικτύων (Packet Tracer ,GNS3) γεγονός που έδωσε στην διδασκαλία ένα πιο άμεσο και κατανοητό χαρακτήραΑξίζει να αναφέρω, πως η σχολή διαθέτει επίσης αριθμό πραγματικού δικτυακού εξοπλισμού ο οποίος χρησιμοποιείται σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

  Γιάννης Κυριαζής System Engineer
 • Tα μαθήματα ήταν δύσκολα μεν αλλά η επεξήγηση του καθηγητή τα έκανε πιο κατανοητά ακόμη και στους πιο αρχάριους μαθητέςΜε βοήθησαν να κατανοήσω σε βάθος την λειτουργία, και ανάπτυξη των δίκτυών και ως εκ τούτου νιώθω πιο σίγουρος για την επιτυχία των εργασιών που μου ανατίθενται στην εργασία μου. Μου άρεσε η δυνατότητα παραχώρησης στους μαθητές εξοπλισμού και τα labs που βάζανε οι καθηγητές αντικατοπτρίζανε την πραγματικότητα με το παραπάνω.

  Κωσταντίνος Δήμος System/Network Engineer
 • Τα μαθήματα ήταν εξαιρετικά. Όσο δύσκολο και να ήταν το μάθημα, πάντα λύναμε τις απορίες μας και μέσω του εξοπλισμού προσομοιώναμε τα μαθήματα έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη αντίληψη του μαθήματος. Μέσω των live labs πήραμε αρκετή εμπειρία έτσι ώστε να έχουμε γνώσεις στην εργασία μας. Εκτός των live lab όλες οι ασκήσεις που παίρναμε μας έδωσαν αρκετή γνώση για τα δίκτυα, την δομή, την κατασκευή και την επίλυση των προβλημάτων τους.Είναι αρκετά τα πράγματα που μου άρεσαν. Ο εξοπλισμός της σχολής, που μπορούσε να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα όλους τους μαθητές. Το κλίμα των μαθημάτων και η απόλυτα φιλική παρέα που δημιουργήθηκε. Ο επαγγελματισμός και η θέληση των καθηγητών, όχι μόνο να κάνουν την παράδοση του μαθήματος αλλά να μεταφέρουν γνώση και εμπειρία στους μαθητές.

  Γρηγόρης Καραμπέκιος System/Network Engineer
 • Τα μαθήματα ήταν αναλυτικά και σε βάθος. Είχαν πολλές λεπτομέρειες και παραδείγματα.Ο καθένας μας ρωτούσε οτι απορίες είχε ελευθέρα. Με βοήθησε το hands-on με όλα τα Router και τα Switches και τα labs σε προσομοιώσεις εταιριών.Το πιο καλο από όλα ήταν ότι υπήρχε ελευθέρια να κάνουμε όση ώρα θέλουμε τα Labs ακόμα και ώρες εκτός μαθημάτων και πάντα με την βοήθεια των καθηγητών που είναι έμπειροι και γνώστες του αντικειμένου.

  Γιώργος Κουμπαράκης System/Network Engineer
 • Τα μαθήματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα και περιεκτικά γεμάτα παραδείγματα που μας βοηθούσαν να εμπεδώσουμε καλύτερα τη θεωρία! Το καλύτερο ήταν ότι είχαμε δικό μας εξοπλισμό πάνω στον οποίο είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ότι νέο μάθαμε και να κάνουμε καταπληκτικά Labs! Τα μαθήματα με βοήθησαν να καταλάβω πως δουλεύουν τα δίκτυα και να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου λύνοντας γρήγορα και αποτελεσματικά προβλήματα που προκύπταν καθημερινά. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορούσαμε να πάμε στη σχολή οποιαδήποτε ώρα για να κάνουμε μόνοι μας Labs, μαθαίναμε πράγματα εκτός της επίσημης θεωρίας και οι καθηγητές ήταν πάντα διαθέσιμοι να λύσουν τις απορίες μας ότι ώρα και αν ήταν!

  Αγγελική Συνοδινού
 • Τα μαθήματα που γίνονται στη σχολή καλύπτουν όχι μόνο την ύλη των μαθημάτων αλλά οι εκπαιδευτές της σχολής φροντίζουν να γίνονται και εργαστήρια άλλων τεχνολογιών που δεν περιλαμβάνονται στην ύλη με φυσικούς εξοπλισμούς και μη,κατανοώντας έτσι περισσότερα πράγματα για το Networking και φυσικά την κατανόηση της εκάστοτε εκπαιδευτικής ύλης. Τα μαθήματα με βοήθησαν στο να κατανοήσω πλήρως τον κόσμο του Networking και κατ’ επέκταση να με βοηθήσουν στην καθημερινότητα της δουλείας μου. Η τεχνογνωσία, η συνεχής εκπαίδευση, το άριστο κλίμα και ο χώρος των μαθημάτων, τα ολιγομελή τμήματα, η προθυμότητα στο να σου εξηγήσουν οτιδήποτε, η παρουσία φυσικών εξοπλισμών και φυσικά τα πολύπλοκα εργαστήρια με συνδιασμό πολλών τεχνολογιών.

  Georgopoulos Thomas Network Engineer
vas_conneΣχολή