Σχολή

Connectivity IT Studies: Αναγνωρισμένο Κ.Δ.Β.Μ.

H σχολή Connectivity IT Studies είναι ένα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος και προσφέρει εκπαίδευση σε ενήλικες πάνω στο αντικείμενο των δικτύων υπολογιστών και τους προετοιμάζει γιια εξετάσεις σημαντικών επαγγελματικών πτυχίων.

Πιστοποιημένη Ακαδημία Cisco

Η σχολή είναι μια πιστοποιημένη Ακαδημία CISCO η οποία προσφέρει μαθήματα για την απόκτηση του πτυχίου CISCO CCNA Routing & Switching. Οι καθηγητές της Connectivity είναι όλοι επαγγελματίες μηχανικοί δικτύων με πολύχρονη εμπειρία και πιστοποιημένοι από την CISCO Networking Academy για να διδάσκουν και να προετοιμάσουν τους μαθητές για τις εξετάσεις για το CCNA και την απόκτηση του πτυχίου.

Τα μαθήματα για το Cisco CCNA στην Connectivity IT Studies περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική στην πλατφόρμα NetAcad της Cisco, στην εφαρμογή VIRL της CISCO και στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας με μηχανήματα Cisco τελευταίας γενιάς. Οι τάξεις είναι ολιγομελείς, μέχρι 8 ατόμων και για αυτό οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η Connectivity IT Studies διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με σύγχρονο δικτυακό εξοπλισμό Cisco, καθώς το αντικείμενο των διδασκόμενων προγραμμάτων απαιτεί συνεχή πρακτική εξάσκηση. Οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε πραγματικό εξοπλισμό και εργαστήρια προσομοίωσης ώστε να εμπεδώσουν πλήρως τη διδακτέα ύλη.

Οι εγγραφές για το Cisco CCNA Routing & Switching ξεκίνησαν και αφορούν ένα περιορισμένο αριθμό μαθητών.

vas_conneΣχολή