Πιστοποιημένοι Εισηγητές

Σπύρος Kασάπης CCNA/CCNP Instructor

Ο Σπύρος Κασάπης είναι μηχανικός συστημάτων και δικτύων πληροφορικής με 20 χρόνια προϋπηρεσία, έχει εργαστεί σε εταιρείες πληροφορικής, ISP’s επί σειρά ετών και έχει εμπειρία σε περιπλοκές εγκαταστάσεις με Cisco, Linux και F5 τεχνολογίες. Έχει 10 χρόνια διδακτική εμπειρία με μοναδική μεταδοτικότητα, είναι CCNA, CCNP Instructor και κάτοχος Cisco και F5 πιστοποιήσεων.


Κωνσταντίνος Bλητάκης CCNA Instructor

Ο Κωνσταντίνος Βλητάκης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει πάνω από δώδεκα χρόνια διδακτικής εμπειρίας ως καθηγητής ακαδημιών Cisco και έχει βραβευτεί με το Instructor Excellence Expert Award 2012, το Instructor Excellence Award 2013 και το Instructor Years of Service Award 2013. Από το 2004 έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και από το 2017 ασχολήθηκε ως σύμβουλος δικτυακής διασύνδεση ΙοΤ συσκευών με τεχνολογίες Narrow Band IoT και IPv6. Είναι κάτοχος των Cisco πιστοποιήσεων CCNP Routing & Switching και CCNA Security.


Γεράσιμος Καλογήρας Lab Assistant/Coordinator

Ο Γεράσιμος Καλογήρας είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά. Έχει 7 χρόνια εμπειρία σαν system και network engineer . Έχει πιστοποίηση CCNA και CCNA Instructor και έχει επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικό εταιρικό περιβάλλον εργασίας υλοποιώντας περίπλοκες εγκαταστάσεις δικτύων και συστημάτων. Στην Connectivity έχει υπό την εποπτεία του όλα τα εργαστήρια on premises και on cloud.

vas_conneΠιστοποιημένοι Εισηγητές