Εργαστήρια

Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια

Οι μαθητές κάνουν πρακτική εφαρμογή όλων όσων μαθαίνουν πάνω στα σύγχρονα μηχανήματα της CISCO που διαθέτει η σχολή, με software και hardware τελευταίας γενιάς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός της CISCO , ο οποίος είναι υποχρεωτικός για τις πιστοποιημένες ακαδημίες.

Παράλληλα, οι μαθητές έχουν πρόσβαση στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Cisco Networking Academy (www.netacad.com), όπου εξασκούν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους καθημερινά. Το δύσκολο και τεχνικό θέμα των δικτύων γίνεται παιχνίδι με τα εργαλεία που παρέχει το Netacad.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η Ακαδημία Cisco, Connectivity, παρέχει στους σπουδαστές της τη μοναδική εμπειρία των cloud labs. Με την υπηρεσία των cloud labs μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από οπουδήποτε, για όλη την ακαδημαική χρονιά , μέσω vpn σε cloud infrastructure στο οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε 200 network devices (routers,servers,pc).

Εκτός από τα εβδομαδιαία εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται στην ακαδημία μας, ο κάθε σπουδαστής θα μπορεί να έχει καθημερινή εμπειρία και εξάσκηση μέσω των cloud labs. Με τα live labs θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, έχοντας να επιλύσετε καθημερινά από απλούστερα έως πιο σύνθετα προβλήματα συνδυάζοντας διάφορες τεχνολογίες. Οι εκπαιδευτικές προκλήσεις των cloud labs έχουν δημιουργηθεί ώστε μέσω της καθημερινής εξάσκησης οι σπουδαστές μας να αποκομίσουν την απαραίτητη εμπειρία και συνδυαστική σκέψη αποκτώντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

vas_conneΕργαστήρια