Εγγραφές

Νεα Τμηματα | Σεπτεμβριος 2020

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η Connectivity ξεκινα τις εγγραφές για τα νέα τμήματα τα οποία ξεκινούν τον  Σεπτέμβριο του 2020.

  • Τα μαθήματα παρέχονται, είτε με φυσική παρουσία, είτε online, είτε σε συνδυασμό και των δυο (phygital).
  • Οι τάξεις είναι ολιγομελείς και οι θέσεις περιορισμένες.
  • Τα μαθήματα θα προσφέρονται σε απογευματινά τμήματα.
  • Όλοι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα αναπληρώσεων (σπουδαστές που εργάζονται σε βάρδιες).
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%.
  • Η σχολή είναι επίσημο εξεταστικό κεντρο VUE.

H Connectivity σας παρέχει για όλη την εκπαιδευτική χρονιά πρόσβαση σε virtual environment.

Ο κάθε σπουδαστής έχει πρόσβαση σε virtual environment στο οποίο μπορεί να δημιουργήσει και να παραμετροποίηση όλα τα εργαστήρια που αφορούν την ύλη των μαθημάτων και όχι μόνο.

Λόγο της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον COVID-19 , τα μαθήματα και τα εργαστήρια μπορούν να γίνουν όλα απομακρυσμένα και συγκεκριμένες ημέρες και ώρες  μπορείτε να έρχεστε για να κάνετε εργαστήρια σε φυσικό εξοπλισμό. Όλα αυτά με βάση τα μέτρα που υπάρχουν για τον COVID-19 (περιορισμένος αριθμός ατόμων , χρήση μάσκας  κλπ.).

CCNA – CCNP Enterprise – CCNP Security

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα νέα τμήματα. Τα τμήματα είναι 8μελή και προσφέρονται είτε πρωί, είτε απόγευμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα ωράρια των νέων τάξεων.

CONNECTIVITY IT STUDIES – Πιστοποιημένη Ακαδημία Cisco

Εκμεταλλεύσου τώρα τα πολύ χαμηλά δίδακτρα, κάνε εγγραφή στην Connectivity και γίνε κι εσύ ένας επιτυχημένος μηχανικός δικτύων με διεθνείς πιστοποιήσεις της Cisco.

CONNECTIVITY IT STUDIES – Γίνε Επιτυχημένος Μηχανικός Δικτύων

Η σχολή μας είναι ένα ΚΔΒΜ αναγνωρισμένο από το κράτος και μια επίσημη Ακαδημία Cisco, πιστοποιημένη από την ίδια την Cisco για να διδάσκει μαθήματα μέσω της Cisco Networking Academy, στην οποία ο μαθητής θα έχει πρόσβαση για ένα χρόνο (όσο χρειάζεται για να προετοιμαστεί για το CCNA). Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες μηχανικοί δικτύων, όλοι πιστοποιημένοι από την Cisco και διαθέτουν εμπειρία, γνώση και μεταδοτικότητα. Τα εργαστήρια μας είναι τελευταίας γενιάς, από πλευράς υλικού και λογισμικού, και επιτρέπουν στους μαθητές μας την πραγματική απόκτηση γνώσης και εμπειρίας πάνω σεπραγματικές συνθήκες.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 213 0 358 586  ή στείλτε μας email στο info@connectivity.gr και κλείστε ραντεβού για να έλθετε στην Σχολή μας και να μιλήσουμε από κοντά.

Θα δείτε τον χώρο και θα σας λύσουμε και όλες τις απορίες. Μην ξεχνάτε, οι θέσεις στα τμήματα είναι περιορισμένες, για αυτό αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, πρέπει να βιαστείτε.

vas_conneΕγγραφές