Εγγραφές

ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον COVID-19, η Connectivity έχει δημιουργήσει πρωινά και απογευματινά τμήματα όπου τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται όλα απομακρυσμένα, από τον χώρο σας. Για όλη την εκπαιδευτική χρονιά θα έχετε πρόσβαση σε virtual environment, στο οποίο θα μπορείτε να δημιουργήστε και να παραμετροποιήσετε όλα τα εργαστήρια που αφορούν την ύλη των μαθημάτων και όχι μόνο.

  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.
  • Τα μαθήματα θα προσφέρονται σε πρωινά και απογευματινά τμήματα.
  • Όλοι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα αναπληρώσεων (σπουδαστές που εργάζονται σε βάρδιες).
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%.
  • Η σχολή είναι επίσημο εξεταστικό κεντρο VUE.

CCNA – CCNP Enterprise – CCNP Security

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα νέα τμήματα. Τα τμήματα είναι 8μελή και προσφέρονται είτε πρωί, είτε απόγευμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα ωράρια των νέων τάξεων.

CONNECTIVITY IT STUDIES – Πιστοποιημένη Ακαδημία Cisco

Εκμεταλλεύσου τώρα τα πολύ χαμηλά δίδακτρα, κάνε εγγραφή στην Connectivity και γίνε κι εσύ ένας επιτυχημένος μηχανικός δικτύων με διεθνείς πιστοποιήσεις της Cisco.

CONNECTIVITY IT STUDIES – Γίνε Επιτυχημένος Μηχανικός Δικτύων

Η σχολή μας είναι ένα ΚΔΒΜ αναγνωρισμένο από το κράτος και μια επίσημη Ακαδημία Cisco, πιστοποιημένη από την ίδια την Cisco για να διδάσκει μαθήματα μέσω της Cisco Networking Academy, στην οποία ο μαθητής θα έχει πρόσβαση για ένα χρόνο (όσο χρειάζεται για να προετοιμαστεί για το CCNA). Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες μηχανικοί δικτύων, όλοι πιστοποιημένοι από την Cisco και διαθέτουν εμπειρία, γνώση και μεταδοτικότητα. Τα εργαστήρια μας είναι τελευταίας γενιάς, από πλευράς υλικού και λογισμικού, και επιτρέπουν στους μαθητές μας την πραγματική απόκτηση γνώσης και εμπειρίας πάνω σεπραγματικές συνθήκες.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 213 0 358 586  ή στείλτε μας email στο info@connectivity.gr και κλείστε ραντεβού για να έλθετε στην Σχολή μας και να μιλήσουμε από κοντά.

Θα δείτε τον χώρο και θα σας λύσουμε και όλες τις απορίες. Μην ξεχνάτε, οι θέσεις στα τμήματα είναι περιορισμένες, για αυτό αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, πρέπει να βιαστείτε.

vas_conneΕγγραφές