Εγγραφές CCNA Academy Program

ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον COVID-19, η Connectivity έχει δημιουργήσει πρωινά και απογευματινά τμήματα όπου τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται όλα απομακρυσμένα, από τον χώρο σας. Για όλη την εκπαιδευτική χρονιά θα έχετε πρόσβαση σε virtual environment, στο οποίο θα μπορείτε να δημιουργήστε και να παραμετροποιήσετε όλα τα εργαστήρια που αφορούν την ύλη των μαθημάτων και όχι μόνο.

Η Connectivity ξεκινα τις εγγραφές για τα νέα τμήματα τα οποία ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2020.

  • Τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.
  • Τα μαθήματα θα προσφέρονται σε πρωινά και απογευματινά τμήματα.
  • Όλοι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα αναπληρώσεων (σπουδαστές που εργάζονται σε βάρδιες).
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%.
  • Η σχολή είναι επίσημο εξεταστικό κεντρο VUE.

CCNA Academy Program

To Cisco Networking Academy Program αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις για την πιστοποίηση CCNA.

Τo πρόγραμμα απευθύνεται είτε σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουνε να εμβαθύνουν την γνώση τους και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις της πιστοποίησης CCNA , είτε σε νέους επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας του τομέα της πληροφορικής, αποκτώντας γνώσεις πάνω στο αντικείμενο των Δικτύων Η/Υ και τις τεχνολογίες της Cisco, οι οποίες στη συνέχεια θα πιστοποιηθούν με την απόκτηση της πιστοποίησης CCNA.

Το πρόγραμμά περιλαμβάνει παράδοση θεωρητικών μαθήματων και εργαστήρια για πρακτική εξάσκηση που πραγματοποιούνται σε πραγματικό εξοπλισμό Cisco που έχει στην διάθεση του ο κάθε μαθητής.

Τα μαθήματα παραδίδονται αποκλειστικά από πιστοποιούμενους καθηγητές της Cisco, οι οποίοι έχουν την πιστοποίηση Cisco Certified Academy Instructor.

Tα τμήματα είναι απογευματινά 2 φορές την εβδομάδα.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα λάβουν το αντίστοιχο Letter Of Certificate.

Πληροφορίες για το CCNA

Τα δίκτυα πληροφορικής εξαπλώνονται όλο και πιο πολύ στον κόσμο και το εξειδικευμένο προσωπικό που τα διαχειρίζεται είναι απαραίτητο. Γίνε κι εσύ ένας επιτυχημένος μηχανικός δικτύων και κάνε καριέρα σε έναν ανερχόμενο τομέα που προσφέρει μεγάλες οικονομικές απολαβές.

Η επαγγελματική πιστοποίηση Μηχανικών Δικτύων Cisco CCNA αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια πετυχημένη καριέρα και εξασφαλίζει αυτόματη αναγνώριση των προσόντων σας σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και οι απόφοιτοί μας έχουν την δυνατότητα να εργαστούν παντού σε όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση μετά από εξετάσεις που γίνονται στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, σε ειδικά πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο (Pearson VUE Authorized Testing Centers).

Η εξέταση Cisco Certified Network Associate  CCNA v.1  (κωδικός 200-301) είναι μια εξέταση διάρκειας 120 λεπτών κατά την οποία οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε 50–60 ερωτήσεις που σχετίζονται με την πιστοποίηση CCNA . Η εξέταση αυτή δοκιμάζει την γνώση των υποψηφίων σχετικά με τις θεματικές ενότητες Network fundamentals, Network Access , IP Connectivity ,  IP Services, Security Fundamentals, Automation and Programmability.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι άμεσα και οι μαθητές τα παίρνουν στα χέρια τους μετά το πέρας της εξέτασης. Όσοι επιτύχουν, αποκτούν την αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση CCNA  και μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται ως μηχανικοί δικτύων.

vas_conneΕγγραφές CCNA Academy Program